'A Dufour vállalat elkötelezett amellett, hogy mindenhol jelen legyen a világon és kompromisszumok helyett választást, alternatívát jelentsen azoknak a hajósoknak, akik szeretik a technikai újításokat, hisznek a minőségben és hosszútávra terveznek.'

Dufour_460_fooldal
Dufour_szerviz2
Dufour_560_fooldal

Mi itt a Dufour Yachtsnál már több mint 50 éve építünk vitorláshajókat. Szakértelemmel, szenvedéllyel.  Ha szeretné Ön is megismerni a Dufour modelleket és vegye fel velünk a kapcsolatot.

Garanciális és garancián túli javítások
Márkaszervizünk vállalja minden típusú Dufour hajó garanciális, valamint garanciaidőn túli javítását, időszakos karbantartását.

 Dufour_icons_84x106px_garancia

Téli - nyári üzembehelyezés, karbantartás
Annak érdekében, hogy a nyári szezonban gondtalanul hajózhasson és ne érje kellemetlen meglepetés, gondoskodni kell a hajó szakszerű karbantartásáról. Szakszervízünk egész éves karbantartással áll a rendelkezésére.

Dufour_icons_84x106px_uzembehelyezes

Kényelmi extrák beépítése
Még akkor is előfordulhat, hogy valami többre vágyik, ha egy jól felszerelt hajót tudhat magáénak. Kényelmi, navigációs és szórakoztató berendezések gazdag választékát kínáljuk Önnek rövid szállítási határidővel, teljes körű garanciával. Mindegyiket tesztelve, kipróbálva.

Dufour_icons_84x106px_kenyelmi_extrak (1)

Finanszírozás
Vitorlás hajók finanszírozásának szerződéstípusai közül Ön bármelyik, - a finanszírozási elképzeléseinek legjobban illeszkedő - szerződéstípust választhatja!

Dufour_icons_84x106px_hajomentes

Hajóműszerek beszerelése és javítása
Egy modern hajó feldélzetéről nem hiányozhatnak az alapvető navigációs berendezések. Hajószervízünk szakképzett kollégákkal, gyári technológiával vállalja kiegészítő műszerek beépítését, javítását.

Dufour_icons_84x106px_hajomuszerek

Hajóápolás
Ahhoz, hogy hajója sokáig megőzizze értékét, a hagyományos mosáson felül többre van szükség. A gélezett felületek évenkénti polírozása, és waxolása a teakfával borított részek tisztítása és ápolása nagymértékben megnöveli a hajó értékét, és élettartamát.

Dufour_icons_84x106px_hajoapolas

Kövessen minket a Facebook-on is!

Ahol mindíg a legfrissebb hírekről értesülhet!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Díjak és elismerések

2019 | Dufour Grand'Large 390

Dufour_jelolesek_2014

2013 | Dufour Performance 36

Dufour_jelolesek_2015

2016 | Dufour Grand'Large 382

Dufour_jelolesek_2015

2017 | Dufour Grand'Large 520 (best full size cruiser 50-54 feet)