Ha Ön egy Dufour hajótulajdonos, nap mint nap megtapasztalja azt a minőséget amit egy prémium hajótípustól elvárhat. Mi, mint a márka hazai márkaképviselete műszaki hozzáértésünkkel és körültekintő gondoskodásunkkal mindent megteszünk annak érdekében, hogy ez sokáig így is maradjon. Folyamatosan fejlesztjük szervizszolgáltatásainkat, hogy az Ön hajójához méltó minőséget és kényelmet biztosítani tudjuk. Tekintse át szolgáltatásainkat és lépjen velünk kapcsolatba!

Garanciális és garancián túli javítások
Márkaszervizünk vállalja minden típusú Dufour hajó garanciális, valamint garanciaidőn túli javítását, időszakos karbantartását.

 Dufour_icons_84x106px_garancia

Téli - nyári üzembehelyezés, karbantartás
Annak érdekében, hogy a szezonban gondtalanul hajózhasson és ne érje kellemetlen meglepetés, gondoskodni kell a hajó szakszerű karbantartásáról.

Dufour_icons_84x106px_uzembehelyezes

Kényelmi extrák beépítése
Még akkor is előfordulhat, hogy valami többre vágyik, ha egy jól felszerelt hajót tudhat magáénak. Kényelmi, navigációs és szórakoztató berendezések gazdag választékát kínáljuk Önnek. Mindegyiket tesztelve, kipróbálva.

Dufour_icons_84x106px_kenyelmi_extrak

Finanszírozás
Vitorlás hajók finanszírozásának szerződéstípusai közül Ön bármelyik, - a finanszírozási elképzeléseinek legjobban illeszkedő - szerződéstípust választhatja!

Dufour_icons_84x106px_hajomentes

Hajóműszerek beszerelése és javítása
Egy modern hajó feldélzetéről nem hiányozhatnak az alapvető navigációs berendezések. Hajószervízünk szakképzett kollégákkal, gyári technológiával vállalja kiegészítő műszerek beépítését, javítását.

Dufour_icons_84x106px_hajomuszerek

Hajóápolás
Ahhoz, hogy hajója sokáig megőzizze értékét, a hagyományos mosáson felül többre van szükség. A gélezett felületek évenkénti polírozása, és waxolása a teakfával borított részek tisztítása és ápolása nagymértékben megnöveli a hajó értékét, és élettartamát.

Dufour_icons_84x106px_hajoapolas

Lépjen velünk kapcsolatba

Bízunk benne, hogy felkeltettük érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal.