YACHTS GRAND’LARGE

Mit jelent a Dufour márkanév alatt. Egy hajótípus, mely a méreteit és adottságait tekintve a legszélesebb választékot és a legnagyobb helykínálatot nyújtja a 31 - 56 láb-ig. A Grand Large stílus egyszerre elegáns és kényelmes, rendkívül kifinomult prémium minőségű anyagokat és ötletes megoldásokat alkalmaz és feledhetetlen élményt nyújt. Büszkék vagyunk arra, hogy a Dufour vállalat a Grand Large hajókkal nemcsak Európában, hanem világszerte is jelen van. Az Egyesült Államokban és Kanadában összesen 7 független Dufour Yachts márkaképviselet dolgozik közvetlenül a La Rochelle-i hajógyárral. Ezen márkakereskedők is tapasztalt, elhivatott csapattal dolgoznak, akik folyamatos visszajelzést küldenek a Dufour mérnökeinek, hogy ők a tökéletesnél is tökéletesebbre fejleszthessék a Grand Large hajókat.

A Grand Large vitorlás hajókat a világon mindenhol ismerik és kedvelik. Ez az oka annak, hogy évről - évre növekszik az eladott hajók és az elégedett hajótulajdonosok száma. 

Fedezze fel a Balatont vagy a tengert, a Dufour Grand Large vitorláshajók széles választékával! Ha többre is kíváncsi, tekintse meg honlapunkon a hajótípusokat, vagy forduljon hozzánk  bizalommal!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük