Mit jelent a Dufour márkanév mellett a Grand'Large elnevezés? Egy hajótípus, mely a méreteit és adottságait tekintve a legszélesebb választékot és a legnagyobb helykínálatot nyújtja a 31 - 53 láb-ig. A Grand'Large stílus egyszerre elegáns és kényelmes, rendkívül kifinomult prémium minőségű anyagokat, ötletes megoldásokat alkalmaz, és feledhetetlen élményt nyújt a fedélzeten és a kabinokban egyaránt.

1292
Francia stílus egy olasz szemével!

Rendelkezik a nagytestvérek minden finomságával, így a tágas térérzet és kényelem mellé meglepő fürgeség, könnyű kezelhetőség társul.

Grand'Large 360 - ÚJ MODELL

ok-3403
A Grand'Large hajók új generációjának első tagja!

Teljesen újragondolt fedélzet és belső tér, megnövelt fürdőplatform és a méltán népszerű cockpitkonyha. Ezek a főbb jellemzői az új Grand'Large 360 modellnek.

kepatmeretezes_hu_GMR_D390LS_0342copie

0989
 Az újhullám képviselője 
A 390-es hajóteste képviseli a Grand Large modellek új generációját. Umberto Felci kézjegye és a Dufour Exclusive vonalának jellemzői ötvöződnek a legújabb fejlesztésekkel, az újragondolt oldaldeckkel és a bámulatos térrendezéssel.
Szabadtéri grillezés Tihany alatt?

A cockpit konyhának hála már ez is lehetséges: A Dufour 412-n nem csak a nap süt, hanem a legénység is!

D430

Cannes, 01/09/2015. Photoshoot new Dufour Yachts model, Dufour 460, Photo © Jean Marie Liot / Dufour Yachts
Új hullámon a Grand'Large sorozat

Egymás után jelennek meg a Dufour Grand Large sorozatának új modelljei.

Kifinomult környezet a vízközeli élmények szerelmeseinek!

A részletgazdag belsőépítészeti megoldások, mellett hihetetlen kényelem és a mérete ellenére könnyű kezelhetőség jellemzi az Dufour 460-ast

Pour le chantier Dufour yachts, le Dufour 520
Cannes le 8 /09/2017
Photo © Jean-Marie LIOT-www.jmliot.com
Színtiszta elegancia

A széria legnagyobb hajóján a luxus és a teljesítmény találkozik. A túrahajók új szintjébe kóstolhatunk bele a Grand’ Large 520 fedélzetén.