Grand’Large

Mit jelent a Dufour márkanév mellett a Grand'Large elnevezés? Egy hajótípus, mely a méreteit és adottságait tekintve a legszélesebb választékot és a legnagyobb helykínálatot nyújtja a 31 - 52 láb-ig. A Grand'Large stílus egyszerre elegáns és kényelmes, rendkívül kifinomult prémium minőségű anyagokat, ötletes megoldásokat alkalmaz, és feledhetetlen élményt nyújt a fedélzeten és a kabinokban egyaránt.

dufour_GrandLarge_hajo_fokepek_574x362px_310uj3
Francia stílus egy olasz szemével!

Rendelkezik a nagytestvérek minden finomságával, így a tágas térérzet és kényelem mellé meglepő fürgeség, könnyű kezelhetőség társul.

2191

A Grand'Large hajók új generációjának első tagja!

Teljesen újragondolt fedélzet és belső tér, megnövelt fürdőplatform és a méltán népszerű cockpitkonyha. Ezek a főbb jellemzői az új Grand'Large 360 modellnek.

dufour_GrandLarge_hajo_fokepek_574x362px_382
kepatmeretezes_hu_GMR_D390LS_0342copie
A sokoldalúság bajnoka!

Hihetetlen sokoldalúság jellemzi: a hatféle kabinelrendezés lehetővé teszi, hogy kompromisszumok nélkül saját igényeinkre szabhassuk a belső teret.

Az újhullám képviselője
A D390 hajótest képviseli a Grand Large modellek új generációját. Umberto Felci kézjegye és a Dufour Exclusive vonalának jellemzői ötvöződnek a legújabb fejlesztésekkel, az újragondolt oldaldeckkel és a bámulatos térrendezéssel.
dufour_GrandLarge_hajo_412_fokepek_574x362px
D430

Szabadtéri grillezés Tihany alatt?

A cockpit konyhának hála már ez is lehetséges: A Dufour 412-n nem csak a nap süt, hanem a legénység is!

Új hullámon a Grand L’arge sorozat

Egymás után jelennek meg a Dufour Grand Large sorozatának új modelljei.

dufour_GrandLarge_hajo_460_fokepek_574x362px
dufour_GrandLarge_hajo_520_fokepek_574x362px
Kifinomult környezet a vízközeli élmények szerelmeseinek!

A részletgazdag belsőépítészeti megoldások, mellett hihetetlen kényelem és a mérete ellenére könnyű kezelhetőség jellemzi az Dufour 460-ast

Színtiszta elegancia

A széria legnagyobb hajóján a luxus és a teljesítmény találkozik. A túrahajók új szintjébe kóstolhatunk bele a Grand’ Large 520 fedélzetén.