Dufour

Annyi jó hajó van.

Miért pont a Dufour lenne számomra megfelelő?

Erre számtalan indokunk van, így összegyűjtöttünk néhány jó érvet arra, hogy megkönnyítsük a döntést. Ismerje meg a márka történetét, a gyártási technológiát, és a hajók tervezőjét, aki nélkül nem születhetnek meg ezek a fantasztikus hajók.

"Ha ez lesz az első hajóm... 

La Rochelle, France, 18 October 2014
Dufour Yachts
The new Dufour 382
Ph: Guido Cantini / Dufour/Sea&See.com
  • Könnyen kezelhető hajóra van szükségem.
  • A Dufour könnyen kezelhető és logikus. Minden modell alapfelszereltségben önváltós fockvitorlával, lehajtható fürdőplatformmal és dupla kormánykerékkel készül. Ez a kialakítás nagymértékben megkönnyíti számomra a ki és beszállást és az “egykezes” hajózást.
  • Szeretném, hogy a párom is megszeresse a hobbim. A Dufour kényelmes és komfortos mert tágas kabinok és jól kihasznált terek, egyedi és ötletes megoldások jellemzik a hajókat!

Márkatörténet

Hajogyartas_574x362px_markatortenet

A Dufour Yachts hajógyár megalapítója Michel Dufour francia mérnök és szenvedélyes vitorlázó, aki 1964-ben alapította hajógyárát La Rochelle-ben. Saját bevallása szerint sikerét a folyamatos fejlődésnek, fejlesztésnek köszönheti.

Gyártási technologia

Hajogyartas_574x362px_gyartas

Büszkék vagyunk rá, hogy valamennyi Dufour vitorláshajó Franciaországban, La Rochelle városában készül. Minden általunk készített hajóban ötvöződik az innovatív high-tech építési technika a tapasztalt mesteremberek munkájával.

Tervezés - Felci Yacht's design

Hajogyartas_574x362px_tervezes